• Snelle levering
  • Gratis bezorging voor orders vanaf 12 flessen in regio Venlo
  • Veilig betalen via iDeal

Spy Valley is één van Marlborough’s meest prestigieuze familiebedrijven. Met een grote variëteit aan druivensoorten en uitstekende wijngaarden, moderne faciliteiten voor de oogst en productie van wijn, zorgt Spy Valley met passie voor wijnen die wereldwijd uitblinken. Spy Valley exporteert namelijk 80% (!) van haar wijnen naar het buitenland.

 Spy Valley ligt aan de zuidkant van de Wairau Valley, in Marlborough, vlakbij het voormalig afluisterstation dat tijdens de koude oorlog alle radiocommunicaties in de gaten hield - vandaar de naam Spy Valley! Het land waar de wijngaarden liggen werd toentertijd (1993) beschouwd als te hard, te droog en onbruikbaar voor agrarische doeleinden. Gelukkig dacht Spy Valley daar anders over.  Dat dit een juist besluit is geweest blijkt wel, het bedrijf beschikt vandaag de dag bijna 153 hectare aan wijngaarden en is één van Nieuw-Zeeland’s grootste wijnbedrijven.

 Paul Bourgeois is ‘chief winemaker’ bij Spy Valley - zijn passie ligt in het maken van aromatische wijnen als riesling en gewürztraminer, maar is ook een ster in het maken van geweldige volle en romige chardonnay en zijdezachte pinot noir. De wijnen van Spy Valley worden regelmatig bekroond met (internationale) awards. Lees meer op www.spyvalleywine.co.nz.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.