• Snelle levering
  • Gratis bezorging voor orders vanaf € 100,- of vanaf 12 flessen in regio Venlo
  • Veilig betalen via iDeal

Weingut Jurtschitsch in Langenlois (Oostenrijk) bestaat al sinds de 14 eeuw. Dat het een echt familiebedrijf is blijkt wel uit hoeveel generaties (3!) betrokken zijn bij de hedendaagse gang van zaken. De drie broers nemen overigens een leidende rol in het bedrijf.

 Ondanks de rijke familiehistorie en betrokkenheid in het bedrijf neemt het domein een leidende rol in het dal. Of het nu gaat om milieubewuste wijnbouw, roestvrijstaal of eiken barriques in de kelder, malolactische gisting, er is geen thema wat deze mannen niet vroegtijdig herkend en onderzocht hebben. Daarbij respecteren ze de volstrekt eigen druivenrassen van dit gebied; de witte grüner veltliner en riesling en de rode zweigelt. Maar ze experimenteerden ook met chardonnay, sauvignon, pinot blanc, pinot noir en merlot. Experimenteerden, want de wijnen die ze van deze allemansvrienden maakten, blijken zeer succesvol te zijn. Het zijn dus blijvertjes. Lees meer op www.jurtschitsch.com.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wij zijn er even tussenuit voor vakantie. Vanaf dinsdag 20 augustus staan wij weer voor u klaar met de allerlekkerste wijnen!!
Uw bestelling of contact verzoek wordt ook vanaf 20 augustus weer behandeld.

Vriendelijke groet!
Cas van Gelderen/ Van Gelderen Wijn