• Snelle levering
  • Gratis bezorging voor orders vanaf 12 flessen in regio Venlo
  • Veilig betalen via iDeal
  • Snelle levering
  • Gratis bezorging vanaf 12 flessen in regio Venlo
  • 5% korting bij 24 flessen per soort
Graham's Fine Tawny Port

Graham's Fine Tawny Port

Fine Tawny

1295
per fles
Lichte bruinrode kleur met aroma’s van rijp en gedroogd fruit en een kenmerkende notengeur. Iets droger dan Ruby Port, maar met een heerlijk zoetje. Fine Tawny Port is heerlijk bij belegen kaassoorten, dadels, vijgen, noten en chocolade!

Drinkmoment

Zie Wijn-spijs

< Terug naar overzicht
Deel deze wijn:
Wijnhuis
Graham's
Flesinhoud
75 cl.
Soort
Port & Versterkt
Druiven
Blend Port rood
Alcohol
19%
Wijnkarakter
soepel en toegankelijk, kruidig, dessertwijn zoet
Land
Portugal
Regio
Douro
Appellatie
Fine Tawny
Allergenen
Bevat sulfieten

Om de juiste wijnen te zoeken bij je gerecht hebben we de belangrijkste basiskenmerken van een gerecht opgedeeld in 17 categorieën. Dat is de ingang om snel de juiste wijn te vinden die past bij je gerecht. Voor meer advies - vraag het ons.


Blauwschimmelkazen

Een klassieke begeleider bij deze pikante smaak is natuurlijk een mooi glas port, rood óf wit! Maar ook zondoorstoofde rode wijnen van het zuidelijk halfrond doen het uitstekend.

Harde kazen

Naast port passen hier ook uitstekend stoere rode wijnen van Cabernet Sauvignon en Merlot uit Bordeaux of uit landen als Chili en Zuid-Afrika.

Roodschimmelkazen

Bij stevig smakende kazen als Kernhem, Rommedoe, St. Paulin, Munster en Bel Paese passen diverse rode en witte wijnen, afhankelijk van uw voorkeur. Gewürztraminer, Pinot Noir, mooie witte Bourgognes, lichtere rode wijnen uit de Loire en Beaujolais.