• Snelle levering
  • Gratis bezorging voor orders vanaf 12 flessen in regio Venlo
  • Veilig betalen via iDeal
  • Snelle levering
  • Gratis bezorging vanaf 12 flessen in regio Venlo
  • 5% korting bij 24 flessen per soort
Veldman Stokerij Aardbeienlikeur 0,35L

Veldman Stokerij Aardbeienlikeur 0,35L

Ronkensteinse likeur

1325
per fles
Al verschillende generaties werd er in de familie Veldman gebruik gemaakt van eigen geteeld fruit voor het maken van fruitlikeuren. Sinds 2014 zet zoon Willem de productie van de stokerij voort. Van hobby tot wekelijkse bezigheid, en met succes! De traditie om alleen eigen en lokale producten te gebruiken wordt voortgezet en dat vind je terug in de smaak en kwaliteit. In samenwerking met lokale producenten worden recepten samengesteld en verbeterd. Ook van de grenzeloze kennis van de vele oudere lokale hobby wijnstokers wordt graag gebruik gemaakt. Zo krijgt elke likeur of gedistilleerd een unieke smaak en kwaliteit, samengesteld uit de beste producten en kennis uit de buurt.

Drinkmoment

Zie Wijn-spijs

< Terug naar overzicht
Deel deze wijn:
Wijnhuis
Veldman Stokerij
Flesinhoud
0,35L.
Soort
Port & Versterkt
Druiven
Blend rood
Alcohol
14,9%
Wijnkarakter
soepel en toegankelijk, licht, fris en fruitig
Land
Nederland
Regio
Limburg
Appellatie
Ronkensteinse likeur
Allergenen
Bevat sulfieten

Om de juiste wijnen te zoeken bij je gerecht hebben we de belangrijkste basiskenmerken van een gerecht opgedeeld in 17 categorieën. Dat is de ingang om snel de juiste wijn te vinden die past bij je gerecht. Voor meer advies - vraag het ons.


Amuse

De lijst wat onder amuses kan vallen is eindeloos. Wij zien het zo: kleine en fijne gerechtjes, aperitiefhapjes als stukjes kaas en worst, olijfjes, nootjes, bruscetta’s enz enz enz..

Aperitief