- Snelle levering
- Gratis bezorging vanaf 12 flessen in regio Venlo
- 5% korting bij 24 flessen per soort

Om de juiste wijnen te zoeken bij je gerecht hebben we de belangrijkste basiskenmerken van een gerecht opgedeeld in 17 categorieën. Dat is de ingang om snel de juiste wijn te vinden die past bij je gerecht. Voor meer advies - vraag het ons.
Harde kazen
Naast port passen hier ook uitstekend stoere rode wijnen van Cabernet Sauvignon en Merlot uit Bordeaux of uit landen als Chili en Zuid-Afrika.
Pasta's
Pasta’s variëren van naturel tot zeer geprononceerd en van vis, vlees tot vegetarisch. Een simpele wijnsuggestie is dan ook niet zomaar te geven. De keuze is gebaseerd op de ingrediënten en bereidingswijze. Denk aan sangiovese, nero d’avola, pinot grigio of grillo, terwijl een houtgelagerde wijn goed past bij een versie met gerookte zalm.
Rood vlees
Bij rood vlees passen krachtige rode wijnen met tannines. Bijvoorbeeld klassieke wijnen uit de Bordeaux, of druivenrassen uit andere werelddelen; Malbec uit Argentinië, Carmenère uit Chili of Zinfandel uit Californië.
Stoofgerechten
Stevige gerechten en dus stevige wijnen. Mooie Carmenère, krachtwijnen uit de Roussillon of Cahors, er is volop keuze uit wijnen met een kruidig karakter.