- Snelle levering
- Gratis bezorging vanaf 12 flessen in regio Venlo
- 5% korting bij 24 flessen per soort

- Wijnhuis
- Cazes
- Flesinhoud
- 75 cl.
- Soort
- Rode wijn
- Druiven
- Blend rood
- Alcohol
- 13,5%
- Wijnkarakter
- kruidig, krachtig
- Land
- Frankrijk
- Regio
- Roussillon
- Appellatie
- AOP (Biodynamisch)
- Allergenen
- Bevat sulfieten
Om de juiste wijnen te zoeken bij je gerecht hebben we de belangrijkste basiskenmerken van een gerecht opgedeeld in 17 categorieën. Dat is de ingang om snel de juiste wijn te vinden die past bij je gerecht. Voor meer advies - vraag het ons.
Blauwschimmelkazen
Een klassieke begeleider bij deze pikante smaak is natuurlijk een mooi glas port, rood óf wit! Maar ook zondoorstoofde rode wijnen van het zuidelijk halfrond doen het uitstekend.
Harde kazen
Naast port passen hier ook uitstekend stoere rode wijnen van Cabernet Sauvignon en Merlot uit Bordeaux of uit landen als Chili en Zuid-Afrika.
Rood vlees
Bij rood vlees passen krachtige rode wijnen met tannines. Bijvoorbeeld klassieke wijnen uit de Bordeaux, of druivenrassen uit andere werelddelen; Malbec uit Argentinië, Carmenère uit Chili of Zinfandel uit Californië.
Roodschimmelkazen
Bij stevig smakende kazen als Kernhem, Rommedoe, St. Paulin, Munster en Bel Paese passen diverse rode en witte wijnen, afhankelijk van uw voorkeur. Gewürztraminer, Pinot Noir, mooie witte Bourgognes, lichtere rode wijnen uit de Loire en Beaujolais.
Stoofgerechten
Stevige gerechten en dus stevige wijnen. Mooie Carmenère, krachtwijnen uit de Roussillon of Cahors, er is volop keuze uit wijnen met een kruidig karakter.
Wild
Groot of klein wild, zwijn, hert, haas; een glas Pinot Noir is vaak een perfecte begeleider. Typisch Bourgogne of een prachtige variant uit Nieuw-Zeeland. Proef en probeer. En vergeet krachtige rode wijnen uit de Rhône niet, zoals syrah en grenache.