• Snelle levering
  • Gratis bezorging voor orders vanaf 12 flessen in regio Venlo
  • Veilig betalen via iDeal
  • Snelle levering
  • Gratis bezorging vanaf 12 flessen in regio Venlo
  • 5% korting bij 24 flessen per soort
Salentein Barrel Selection Chardonnay

Salentein Barrel Selection Chardonnay

Barrel Selection

1495
per fles
Een zeer elegante, zachte en romige wijn. De goudgele Chardonnay laat u verschillende smaken proeven, zoals verschillende soorten tropisch fruit, vanille en karamel. De afdronk van de Chardonnay blijft lang aanhouden: zo kunt u optimaal genieten! Harold Hamersma’s De Grote Hamersma bekroonde deze wijn met een 8.

Drinkmoment

Zie WIjn-spijs

< Terug naar overzicht
Deel deze wijn:
Wijnhuis
Salentein
Flesinhoud
75 cl.
Soort
Witte wijn
Druiven
Chardonnay
Alcohol
13,5%
Wijnkarakter
kruidig, rijk en complex
Land
Argentinië
Regio
Mendoza/ Valle de Uco
Appellatie
Barrel Selection
Allergenen
Bevat sulfieten

Om de juiste wijnen te zoeken bij je gerecht hebben we de belangrijkste basiskenmerken van een gerecht opgedeeld in 17 categorieën. Dat is de ingang om snel de juiste wijn te vinden die past bij je gerecht. Voor meer advies - vraag het ons.


Wit vlees en gevogelte

Bij wit vlees en gevogelte passen over het algemeen prima lichte rode wijnen, stevige witte wijnen of een rosé met een bite. We denken bijvoorbeeld aan Pinot Noir, wit uit de Rhône of rosé van Syrah, of rosé van een oudere jaargang.

Witschimmelkazen

Lichte rode wijn uit bijvoorbeeld Beaujolais, of krachtige witte wijn, bij voorkeur houtgelagerd. Witte bourgogne, witte Rioja of Australische en Californische Chardonnay, zijn hier de meest voor de hand liggende keuze. Ook witte mineralige wijnen met 'voldoende zon' kunnen een goede begeleider zijn.