• Snelle levering
  • Gratis bezorging voor orders vanaf 12 flessen in regio Venlo
  • Veilig betalen via iDeal

Partners

Kwartelenmarkt 11

Patron Cuisinier Roel Welles: "Bij Kwartelenmarkt 11 houden we van lokaal en traditioneel – waar zie je nog een boterzachte kropsla op het menu staan? – maar dat wil niet zeggen dat wij precies zo koken zoals onze grootmoeders dat deden. Ik mag mijn ervaring in de Indonesische en Japanse keuken graag gebruiken om een andere draai te geven aan het beste van Noord-Limburgse bodem. Ik zou zeggen: laat u verrassen. En geef gerust aan waar u niet of juist wel van houdt, dan houden we daar vanzelfsprekend zoveel mogelijk rekening mee."

Kwartelenmarkt 11
 

Restaurant Boca

Hier geniet je van authentieke Portugese en Mediterrane smaken. Droom weg en denk terug aan die ene reis naar het zuiden van Europa.

Eigenaar Filipe Rodrigues runt samen met zijn vrouw Maud dit Portugese restaurant. Deed zijn ervaring op bij de Librije in Zwolle en Valuas in Venlo en laat nu zien dat hij uitstekend op eigen benen kan staan!

Restaurant Boca Filipe & Maud Rodrigues

 

Veldman Stokerij Reuver

Met veel passie en kunde wordt hier ambachtelijk gestookt. Receptuur wordt samengesteld en verbeterd, in samenwerking met lokale producenten. Van Eau-de-Vie tot Limoncello, van Aardbeien- tot Weidelikeur, eerlijke smaken, van een eerlijk bedrijf.

Logo Veldman

 

Brasserie Sur Place

Een gemoedelijke, gezellige en sfeervolle eetgelegenheid waar je je als gast meteen welkom voelt. Gerechten die zijn gebaseerd op de Franse keuken, met een knipoog naar de rest van de wereld, waarin vanzelfsprekend ook een stuk eigen creativiteit gelegd wordt.

 
 

Beerkefere Flores

Eigenaar Floris Backhuijs kookt, brouwt, schenkt & biedt een mooie sociale plaats in 't Venlose! 
Flores

Kaas & kaasjes

Of je nu een lekker smeuig stuk Hollandse kaas wilt voor op je brood, of je zoekt naar een mooi plateau voor borrel of een feest, Kaas & kaasjes heeft er een bijzonder assortiment kaas voor. Eigenaresse Anne Bloemendal vertelt er graag meer over.

Kaas & Kaasjes
 

Slagerij Hamans

Slagerij Hamans heeft voor u een zeer ruim assortiment aan verse kwaliteitsproducten. Ambachtelijk gemaakt, volgens beproefde recepturen. Met liefde en passie bereid in hun eigen keuken. En daar krijgt u van hen altijd persoonlijk advies en de beste service bij. Op de website vindt u een scala aan ideëen voor in de keuken in de vorm van recepten, kooktips en de vleeswijzer!

Slagerij Hamans
 

Brouwerij In De Nacht

Van lokale brouwer Peter Bouman hebben we een aantal bieren in 't assortiment opgenomen. Gebruik gemaakt van de faciliteiten van Brouwerij In de Nacht. Moet je echt geprobeerd hebben!

Brouwerij In De Nacht

De Wijnkoelkast

Vaak worden wijnen niet op de juiste temperatuur bewaard of moet u wachten totdat de fles op temperatuur is. Hoe groot uw wijncollectie ook is, een wijnklimaatkast of wijnkoelkast zorgt ervoor dat uw wijn stabiel en op de juiste temperatuur bewaard wordt. Op deze manier kunt u altijd optimaal genieten van uw wijnen!

De Wijnkoelkast
  

De Wijnkring

De Nederlandse Wijnkring bestaat sinds 1982 en is een samenwerkingsverband van zelfstandige slijters en wijnhandelaren. De Wijnkring onderscheidt zich door een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment wijnen uit alle delen van de wereld. Van Champagne tot stille wijn. Wijnkring heeft alles!

Logo Wijnkring