• Snelle levering
  • Gratis bezorging voor orders vanaf 12 flessen in regio Venlo
  • Veilig betalen via iDeal
  • Snelle levering
  • Gratis bezorging vanaf 12 flessen in regio Venlo
  • 5% korting bij 24 flessen per soort
Mar de Frades Albarino

Mar de Frades Albarino

DO Rias Baixas

1595
per fles
De wijn heeft een bleekgele kleur. In de neus herkent u aroma's van bloemen en citrusfruit. Mooie zuiverheid en elegantie. De smaak is sappig met mooie, goed gebalanceerde zuren en plezierige bitters. Vefijning kenmerkt deze elegante wijn.

Drinkmoment

Zie Wijn-spijs

< Terug naar overzicht
Deel deze wijn:
Wijnhuis
Mar de Frades
Flesinhoud
75 cl.
Soort
Witte wijn
Druiven
Albariño
Alcohol
12,5%
Wijnkarakter
kruidig, licht, fris en fruitig
Land
Spanje
Regio
Rias Baixas
Appellatie
DO Rias Baixas
Allergenen
Bevat sulfieten

Om de juiste wijnen te zoeken bij je gerecht hebben we de belangrijkste basiskenmerken van een gerecht opgedeeld in 17 categorieën. Dat is de ingang om snel de juiste wijn te vinden die past bij je gerecht. Voor meer advies - vraag het ons.


Aperitief

Naturelle visgerechten

Naturelle gerechten behoeven dito wijnen. Pas op voor te uitgesproken karakters. Een lekkere Viura of Chardonnay zonder houtlagering. Ook een elegante Riesling kan een mooie verrassing zijn.

Schaal- en schelpdieren rauw en ziltig

Prachtig puur natuur. Verse coquilles, Westerschelde oester of mosselen. Noem maar op. Onze suggesties bij deze groep: champagne of mooie droge witte wijnen zoals een sauvignon uit de Loire.

Zeevruchten

Kies bij zeevruchten voor een wijn die voldoende zuurstructuur heeft. Denk aan een Albarino, droge Riesling, Sauvignon Blanc of een niet houtgelagerde Chardonnay of Viognier uit een koeler klimaat.