• Snelle levering
  • Gratis bezorging voor orders vanaf € 100,- of vanaf 12 flessen in regio Venlo
  • Veilig betalen via iDeal
  • Snelle levering
  • Gratis bezorging vanaf € 100,- of vanaf 12 flessen in regio Venlo
  • 5% korting bij 24 flessen per soort
Graham's 10 years old Tawny Port

Graham's 10 years old Tawny Port

10 Years Old Tawny Port

2575
per fles
Een Tawny Port met een rijpe en complexe geur met aroma’s van noten, honing en vijgen. Een volle en zeer zachte smaak en een plezierig lange afdronk. IWS-Competition: ‘Outstanding’. Wine Spectator punten: 90 punten.

Drinkmoment

Zie Wijn-spijs

< Terug naar overzicht
Deel deze wijn:
Wijnhuis
Graham's
Flesinhoud
75 cl.
Soort
Port & Versterkt
Druiven
Blend Port rood
Alcohol
20%
Wijnkarakter
kruidig, rijk en complex, dessertwijn zoet
Land
Portugal
Regio
Douro
Appellatie
10 Years Old Tawny Port
Allergenen
Bevat sulfieten

Om de juiste wijnen te zoeken bij je gerecht hebben we de belangrijkste basiskenmerken van een gerecht opgedeeld in 17 categorieën. Dat is de ingang om snel de juiste wijn te vinden die past bij je gerecht. Voor meer advies - vraag het ons.


Blauwschimmelkazen

Een klassieke begeleider bij deze pikante smaak is natuurlijk een mooi glas port, rood óf wit! Maar ook zondoorstoofde rode wijnen van het zuidelijk halfrond doen het uitstekend.

Roodschimmelkazen

Bij stevig smakende kazen als Kernhem, Rommedoe, St. Paulin, Munster en Bel Paese passen diverse rode en witte wijnen, afhankelijk van uw voorkeur. Gewürztraminer, Pinot Noir, mooie witte Bourgognes, lichtere rode wijnen uit de Loire en Beaujolais.

Witschimmelkazen

Lichte rode wijn uit bijvoorbeeld Beaujolais, of krachtige witte wijn, bij voorkeur houtgelagerd. Witte bourgogne, witte Rioja of Australische en Californische Chardonnay, zijn hier de meest voor de hand liggende keuze. Ook witte mineralige wijnen met 'voldoende zon' kunnen een goede begeleider zijn.